Noc parna

Noc parna

Anotace: 12.4.2013, 00:52:35 /00:59/ o malém človíčkovi, co se plácá hlavně sám v sobě

Pořád jen dokola,
a než bych rád ...

ocitám se v nečem,
o co nechci stát.

V závějích bělosti,
snaha je marná.

Vždyť s trochou smělosti,
plno mám parna.

Mozek již škube se,
mám však TEN pocit,
že zvládnu všechno,
avšak jen v noci.

Dokáži říkat,
věci co neumím,
pokud máš problém,
rád ti sním poradím.

Cesta. Jdi za světlem...
Já o něm vím,
nevím však zda-li,
po něm toužím.
Autor Psychicky.labilni, 12.04.2013
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabriela Green, seh
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeden by se v tom mohl vidět... ST :-)

12.06.2014 22:25:10 | Gabriela Green

Taky jsem byl noční pták. Je to výstižné.

13.04.2013 18:01:27 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí