asociace

asociace

Anotace: Dobrý den, Chtěla bych Vám představit úryvek z volně na sebe navazujících myšlenek.Doufám,že tím nikoho neurazím a že možná někoho nastartují trošku jiným směrem,než kterým se vydává doposud nebo Vás to přivede k různým zamyšlením a možná k debatě Děkuji

Narodili jsme se,protože dva lidé se rozhodli mít dítě.
Žijeme,protože jim chceme splatit dluh.
Radujeme se,protože úsměv sluší každému z nás.
Milujeme,protože láska je to nejkrásnější a zároveň to nejnebezpečnější,co můžeme prožít.
Vstáváme,protože chceme zažít sen.
Usínáme,protože potřebujeme naději.
Bojujeme,protože vítězství stojí za to.
Věříme,protože víra přináší dary.
Nevzdáváme se,protože víme,že dokud věříme je naše cesta otevřená.
Snažíme se,protože bez snahy bychom nedošli cíle.
Utíkáme,protože při útěku zapomínáme.
Brečíme,protože slzy odplavují stesk.
Zraňujeme,protože jsem sami někým zranění.
Hledáme,protože co jsme našli doposud nás neuspokojuje.
Stojíme,protože jsme svázáni.
Nerozumíme,protože se nesnažíme.
Strachujeme se,protože se bojíme.
Chceme to,co nemůžeme mít.
A nechceme to,co už máme.
Prohráváme,protože si to necháme vzít.
Slibujeme,protože nechceme ublížit.
Mluvíme pravdu,protože otevíráme oči nejen sobě,ale i ostatním.
Vymýšlíme si,protože nechceme zůstat sami.
Nosíme masky, abychom neviděli,to co jsme.
Nesouhlasíme,ale zároveň bojujeme za souhlas druhých.
Nasloucháme,aby jsme byli také vyslyšeni.
Bráníme,protože se bojíme ztráty.
Chceme,aby jsme mohli mít víc.
Nechceme,protože nevíme,že o něco přicházíme.
Padáme,abychom se znovu postavili.
Umíráme,protože náš čas je tady omezen.
Lžeme,abychom schovali pravdu.
Závidíme,prptože nejsme spokojení sami se sebou.
Vše co děláme tak protože,že chceme,aby každá minuta našeho života stála opravdu za to.
Děkuji
Autor Kristuš, 09.06.2013
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: WoQyX
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umíráme ,neboť to je náš cíl.
Co jsi napsala se mi líbí,piš dál.
Život od A do Z.

09.06.2013 19:19:08 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí