Ruce

Ruce

Anotace: pryč

Země je padělek se vším všudy
není co zkoumat, to už tu bylo
vědecky, prosím, račte jinudy
štěstíčko vědu nepolíbilo

marně nadoční remízky víček
stojí stráž u vjemů, trapas sílí
jakmile objeví se človíček
jenž užívá si svou kratochvíli

na věrné kopii mé planety
v souhvězdí.. tohle nelze odhalit
experiment dokud fičí, světy
různí se, ví své typ od realit
Autor Petbab, 22.07.2013
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí