Žádnej revanš

Žádnej revanš

Anotace: ,,,,

Co tě nezabije
To tvé ego posílí
Vezmi si vstupenky hravě
Na koncert skupiny,
Kde se všichni opíjí,…
Někdo to vnímá košer
A někdo nacista
Někdo je vládní konšel
Další, už oprátku chystá…
Neznáme mapy
A soudíme taky
Zpropadené blues
Nabubřelé statky
Hroby naplněné
Po okraj ostatky,…
A žádnej revanš se nekoná
Brzy již spadne opona
Tohohle seriálu
Který se netočí pro televizi
Kde bratr, bratru je cizí !
Vypadá to tu
Na pěkný semeniště
Pánbu nás probere….
A bude
Autor v.hercik, 29.07.2013
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí