Deset

Deset

Anotace: malých..

Vychytralostní sofistika
popřekrucovaných sofizmat
v níž logika si s nima tyká
aristotelovský leští mat

"vím já, proč nevím?" všemi smysly
poznává svět svůj bez emocí
genius je ten, kdo věd nesmysly
osvojí si zdráv, neb v nemoci

z povolání, však, exaktici
matematikové et alii
jen tohle jsem vám nechtěl říci
jak je být těžké šaškem králi

když takhle pálí ze zálohy
ten, jenž na hrotu nikdy nebyl
logicky, nemá na to vlohy
aby z deseti taky nezbyl
Autor Petbab, 09.08.2013
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí