Procházet se v noci

Procházet se v noci

Anotace: .

Mizím do náruče noci
Moc si přeji splynout s tmou
Rád bych věděl co mě čeká
Musím hlavu provětrat
Pronásleduje mě pocit
Že zdrhám sám před sebou
Beztak rozbouřená řeka
Smete mi můj z písku hrad

Často bývám vprostřed noci
Zlákán hvězdnou oblohou
Co bych to byl za člověka
Kdybych měl se hvězdou stát
Při podpisu plné moci
Je mi zima od nohou
Život není diskotéka
Přesto občas žiju rád

Před časem mě hřálo mládí
Už to není, co to bylo
Tělo stárne celkem rychle
Rychleji než by se zdálo
Než se člověk vydovádí
Pokud mu dost síly zbylo
Nic není pusté a ztichlé
Ke štěstí nám stačí málo

Stačí, že má život smysl
Stačí, že má život směr
Pouhé zabíjení času
Co nejdřív se dostat dál
Udržet si čistou mysl
Nemáme moc na výběr
Dočkejme, jak husa klasu
Čas nám vrátí, co nám vzal

Přesto, že jen bloudím nocí
Cítím, že to dělám správně
Mám dost času přemýšlet
Učím se sám sebe znát
Najednou ten divný pocit
Který pověsil se na mě
Visí na mě naposled
Já jdu dál, on zůstal stát

Než se začne rozednívat
Ač nerad, vracím se domů
S hlavou čistější než čistou
Už se cítím mnohem líp
Nestačí se na svět dívat
Vidět a nevěřit tomu
Snažím se být optimistou
A poučit se z vlastních chyb
Autor Manni3, 16.08.2013
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí