Tetřev

Tetřev

Anotace: .....

Za chybu pykat
Ta hrůza
Muset si zvykat
Na spravedlnost
Občan a básník
V pojetí Pythagora
Nesmí zapomenout
Uctívání Božstev
A ta lůza
Z cikánských ghett
Nebude pykat
Jen brát !
Svých potřeb,…
Taky jsme lidi
Jen já jsem tetřev !!
Autor v.hercik, 06.10.2013
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí