Hájím

Hájím

Anotace: ......

Žádná víra
Žádnej stesk
Probudím se mokrej
Jak pošťáckej „Blesk“
Měl jsem holek
Víc, než míň
Mívám z toho
Občas splín,….
A jak je to dnes ??
Už vím !
A kajím svědomím,…
Hájím !!
Vždyť já jsem nerozbitnej!
Ve vlastním potu
Čítá rozuzlení
Tohohle spotu
Žádná onanie !
Žádný orgie !
Pohladím ženu
Jsem tu pro ni…
Autor v.hercik, 20.10.2013
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí