Malej, velkej vůz

Malej, velkej vůz

Anotace: Většina z nás prožívá nepopsatelné pocity při pohledu na hvězdnou oblohu

Malej, velkej vůz

 

Když jdu nocí sám
a koukám na nebe
hvězdy si prohlížím
hledám souhvězdí pro tebe.

Vidím jen malej velkej vůz
ve kterém ty sedíš už.

Odplouváš daleko
po noci zatmění
za měsíc v úplňku
za hvězdu zbláznění

za souhvězdí psa a raka
co se se ve stínu luny fláká
za všechny sny a touhy.
Po tvém voze
zbyly jen šmouhy.

Snad to byl jen mrak
co kříží noční oblohu
z vozů stává se vrak
naše duše za to nemohou..

 

Autor jyrkaa, 23.01.2014
Přečteno 626x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí