Naděje

Naděje

Anotace: Jednou přijde

Déšť

vytrvalý, hustý, vlažný

očistil mé tělo

Slova, věty

význam vážný

očistit duši by to chtělo

 

Marně

se snáší mlha nad údolím

předzvěst houbové úrody

Marně

se snažím

     bolest nepřebolím

předvést

choré fantazie výplody

 

Avšak povedlo se

houbař má plný košík

A já

jak počuraný hošík

mám strach z výprasku

Ta jednička v žákovské

je už zlato bez lesku

     Krásné starosti klukovské

 

...

 

Jak klín klínem

tak menší bolest větší

vyháním

A slova houstnou

a slunce je vysušuje

až se vypaří

 

Stín překryji větším stínem

vůbec nic to neřeší

Přístřeší

chybí mé duši

čistota myšlenky ji očisťuje

Kroky na zápraží

ji ruší

 

Kdo to stojí před mým srdcem

které se uzdravuje

v záři lásky plných paprsků

Kdo zalil mé podhoubí plodnosti myšlenek

Kdo vysušil má prázdná slova

Kdo to vstoupil bez pozvání

a vítán je

 

To jsem já

Tvůj Bůh

Autor VEDz RVAHEs, 22.03.2014
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: knihomolka, enigman, andílek, jitoush, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo to vstoupil bez pozvání a vítán je... krásná...do oblíbených...děkuji

23.11.2014 22:44:27 | knihomolka

Já děkuji.

23.11.2014 22:50:23 | VEDz RVAHEs

to zní nadějně...

24.03.2014 01:02:29 | enigman

To si piš. Ikdyž na začátku psaní jsem vůbec nevěděl jak to dopadne.

25.03.2014 13:50:39 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí