Hledá se bolest

Hledá se bolest

Anotace: Většina ji odhání, ale najdou se tací, co po ní touží.

Tupá, pichlavá, ale i zvaná a přívětivá,

to je bolest.

někdo jí má, někdo nemá,

však je to mysli lest.

 

I když jí nechceš, přesto po ní pátráš,

ale je v nás.

Tak už přehoď přes sebe černý plášť,

a nenech se zmást.

 

Pokud hledáš nenajdeš ji, schovává se,

ale vytvoříš ji s trochou štěstí.

V hlavě vidím, jak mává a usmívá se,

stačí dostat jednou pěstí.

Autor suzuki.mel, 09.04.2014
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí