Nevíš, co jsi zač

Nevíš, co jsi zač

Anotace: ,,,,,

Nervy jsou v čudu
protože žiješ v bludu
čekání tě zabíjí
depky roztáčí….
Každý den vykračuješ
jinou nohou
Tvůj den nemá systém
u jídla čteš noviny,
nemodlíš se s Kristem !
Svou pouť po Zemi
jsi pojal velkolepě
Ježíš z Nazaretu
jí počal ve městě Betlém
A ty sám nevíš, co jsi zač…
Autor v.hercik, 05.10.2014
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí