Zdá se

Zdá se

Anotace: Zdá se

Zdá se jako kdybychom jsme se víc hádali
než se milovali..
Zdá se jako kdybychom jsme si méně rozuměli,
než se usmívali..
Jak dlouho to tak ještě bude,
má smysl pokračovat v této nesmyslné hře.
Já mluvím o slunci,
ty o něm taky mluvíš..
Ale oba si myslíme, že ten druhý mluví o měsíci.
Začínám z toho šílet,
ty z toho začínáš také šílet.

Co kdybychom jsme se přestali hádat
a začali se milovat?
Autor Taya, 12.12.2014
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konstrukce "kdybychom jsme se" je záměrná?

19.12.2014 09:34:00 | I.

dobrý nápad...

15.12.2014 20:44:14 | enigman

Děkuji... Mám teď velkou studnu inspirace :-)

15.12.2014 21:29:41 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí