Motlitba

Motlitba

Anotace: A dej mi sílu na rukách nosit svět jako strom, když nese květ. A dej mi odvahu...

A dej mi sílu
na rukách nosit svět
jako strom,
když nese květ.

A dej mi odvahu
zamést podlahu,
kde červotoč
souloží hluboce v dřevu.

A dej mi cit
abych moudrost
uměl sít,
tam, kde svět
pošel na podlost.

A dej mi vůli
ať zasadím do skály
prstýnek vína
a vodou živou
ať zasnoubím prvý letorost ...
Autor Howkins, 18.03.2015
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, Rozina, Pamína, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amen.
Pravím Ti, kořeny své z duše nevysekáš!;-)

11.06.2015 13:16:53 | Malá mořská víla

velice se mi líbí....ST

18.03.2015 10:18:23 | jitka.svobodova

Ó děkuji, snad se mi na modlitbu podaří navázat ještě nějakou lepší
skladbou bude-li inspirace ... Hezký den všem.

19.03.2015 06:09:45 | Howkins

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí