Teď už vážně

Teď už vážně

Anotace: neznáte dobré lázně?

 

Nešlo to se mnou vůbec hladce,

pořád ze mě dělají blbce.

 

Snad i oslí uši mám,

koupu se v tom sám.

 

A tak plavu tam i zpátky,

nemohu do ní ani zadními vrátky.

 

Pořád by jen filozofovala,

uzdu mé fantazii přitahovala.

 

Prý: „Teď už vážně“,

já zakousnu jí asi vlažně.

 

A nejdřív, že kdy, co, proč, jak a kam,

teprve pak Ti dám.

 

To jsou ty místní hvězdy,

max. „pac", jinak mě zazdí.

 

Dnes i slohovou práci,

poctivě, vážně, žádnou láci.

Však se i zapoť, my nejsme ledajací.

 

A prý nejprve přemýšlet, potom konat,

hlavně fit být, z ničeho ne stonat.

 

Tak nohy v teple, rukám klid,

zdravím všechen lid.

 

Jen z hlavy zase se mi kouří,

to senilní intelekt a pubertální hormony se bouří.

Lvice, zajíc, liška i Arafat oči na mě mhouří.

 

Jen ta Míša je pořád milá,

je to má lesní víla.

Snad není nezletilá.

 

 

Autor Nespavec, 19.03.2015
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Štířice, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí