Večer

Večer

Anotace: Noc těžká jako lis z broskví lisuje štávu míz a měsíc si připíjí trojitým...

Noc těžká jako lis
z broskví lisuje
štávu míz
a měsíc si připíjí
trojitým koňakem hvězd ...

Jak hluboko
do vesmíru
si můžem sáhnout
pro štěstí,
až za mlhoviny ?

Až tam, kde očím
srdce neposvítí
až tam,kde chybí
cosi uhnětené z hlíny.

Až tam,
co bodá
co křísí
barvy padlého kvítí ...
Autor Howkins, 27.03.2015
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí