bolest

bolest

Anotace: bolest je součástí našeho života

 


bolest je přítel, který přišel nepozván,

bolest je stav,kdy člověk není sám,

bolest je součástí našeho bytí,

bolest je stav našeho žití

a proto musíme s bolestí žít,

i když bychom raději zdraví chtěli být


bolest je host,který přišel nopozván

a přesto vstoupil v tělo mé

a trápí mysl a údy mé

ona však je důkazem našeho bytí

že cit a vnímání nám byl dán

abychom věděli, že život nepatří jen nám

ale je dar, který máme s úctou brát

a děkovat za to že můžeme stále žít

Autor jiří slunce, 20.04.2015
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: zdenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolest je přítel...úsměv.děkuji.z.

21.04.2015 08:12:55 | zdenka

díky

08.10.2015 22:03:24 | jiří slunce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí