Soumrak

Soumrak

Anotace: .....protože mě to chytlo tak, že jsem přišla pozdě do práce..:)

Sbírka: Dimenzionálně

..přestože ještě není tma

 

duše má kávovou čerň

stébel se chytá

tápe

v jazyku se plete

naděje kroutí se jako hadi

pevných 

ale dávných 

konců


/časů/

 

opožděně vyzvedává již prázdné poklady

dnes je na samotu už příliš

mé ledovce tají

globální oteplování mě míjí

 

reklama na hlad po dobrodružství

do neznáma tápat

a nenacházet vůbec nic

 

objevovat a potlačovat touhu

po strnulém pohybu dvou duší

které to temno nevyruší

naopak stále tuší

 

Autor Loveless, 01.05.2015
Přečteno 522x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Frr, Olex, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

objevování nepotlačuje to roztančí...

05.05.2015 21:32:10 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí