Barbar

Barbar

Anotace: ......................

Místo meče mé srdce
Ve svých dlaních máš
Mačkáš ho vší silou
Krev z něj kape

Povol sevření
Pusť už chlape,
Jsem křehké stvoření,
Tak po mě nešlapej.


Barbare
Dej ruce ode mne pryč
Nech mě dýchat
Nač se ostýchat
Nejsi můj strýc

Jsi barbar
S tváří líbeznou
Avatar
S povahou pokleslou.
Autor Štířice, 05.05.2015
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co bys chtěla od barbara...

05.05.2015 17:41:16 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí