Život je jako plavba lodí

Život je jako plavba lodí

Anotace: Tak už to na světě chodí, život je jako plavba lodí....:-)

Tak už to na světě chodí,

život je jako plavba lodí

jednou je klidné moře,

jednou zas zuří bouře,

v tom nabiješ si hubu

tváří v tvář o palubu

nesmíš však zůstat ležet,

musíš vstát a zas běžet,

vždyť kormidlo se volně otáčí…..:-)

Autor arbis, 08.10.2015
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí