Kdyby to bylo tak

Kdyby to bylo tak

Anotace: ...

Otisky v písku,
lidských dlaní.
Životy prázdné bez smyslu.
Bez šance nalezení.
Jdu po té cestě,
než vítr stopy zcela smete
a říkám si,
co když je něco,
co to všechno změní?

Je to tak špatné
najít vlastní cestu k pochopení?
Občas jdem ze strachu,
kde zas jen strach
a nic jiného
tam není.

A s každým krokem
ničím stopy cizích,
v písku mé zůstávaj
a jejich mizí...
Autor Luccissek, 26.10.2015
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Frr, enigman, Akrij8, Rozčtvrcená Básnířka, Chrodechilda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco je...

26.10.2015 17:51:31 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí