Kdo ví?

Kdo ví?

Anotace: jen kousky někdy dělí otázky od odpovědí

Už jsi si přála někdy umřít?

Já ano.

Dnes tady, teď,

jakkoliv.

 

Představuji si to.

Co bude potom?

Asi nic! Ale přesto otázka.

Jaké to budou pocity?

A myšlenky?

Poslední by patřily Tobě.

Autor jurij, 08.12.2015
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí