viny a neviny

viny a neviny

Anotace: ...duše své..

Obraz tvojí mysli
v oku se značí
na co duše myslí
jas vidu značí

viny i neviny
minulých životů
šedavé odstíny
světla a snů

viny a neviny
nádherných tlapek
šlapajíc krajiny
kde vládne smutek

viny i neviny
vět a souvětí
od jedné toniny
v notách se proletí

viny a neviny
v pápěří slov
básníků náčiní
nesmaže rov
Autor vodnař, 17.12.2015
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí