Vím

Vím

Anotace: ...

Jsem stará asi dva tisíce let
nebo jen měsíc a pár dní?
svět ten znám už nazpamět
vím, co se nikdy nezmění

Vím
že po ránu tančí v trávě rosa
a duha se koulí v bublině
že milenci ve svých poloosách
tváří se krásně nevinně

Pradávnou moudrost zamkli do slov
a nestačí žít nebo listovat
tam někde uvnitř má každý svůj ostrov
který se učí milovat
Autor whitie, 08.01.2016
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Jort, Helen Zaurak, Frr, J's .., bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jak se tam dostat...

20.01.2016 16:34:14 | enigman

trpělivost :)

21.01.2016 12:23:34 | whitie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí