Kostka

Kostka

Anotace: ...hoď si a poznáš...

Hoď si kostkou hrací
padne-li ti jedna
obdržíš dopis zvací
na vrchol až ze dna

hoď si kostkou hrací
padnou-li ti dvě
odletíš jak ptáci
za moře tajemné

hoď si kostkou hrací
padnou-li ti tři
dostaneš druhou šanci
po prohrané při

hoď si hrací kostkou
padne-li ti čtverka
najdeš louku s kytkou
u které víla na tě počká

hoď si hrací kostkou
padne-li ti pět
tvář změníš si maskou
a vydáš se poznat svět

hoď si hrací kostkou
padne-li ti šest
nepotkáš se s láskou
jen spatříš smůly lest
Autor vodnař, 22.01.2016
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, boneslash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taky jsem si hodil...a robil okno...byla dlažební...

22.01.2016 11:39:43 | enigman

:D

22.01.2016 13:25:18 | CeP

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí