Realita vs. sny

Realita vs. sny

Anotace: Sny a realita mají hodně společného, ale ne všechno.

Myšlenky jako obloha tmavá,

jiné zas jak třpytivá tráva.

Sám bloudit po světě v objetí něhy,

ruce a nohy se mi samy chvějí.

 

Otázky mi v hlavě tvoří spletitou cestu,

kráčím po ní jako bych byl ve snu.

Prudký náraz mě připoutal k zemi,

z ráje pryč však nechce se mi.

 

Reálný svět je nedokonalý eden,

mé myšlenky se naplňují jedem.

Obývající rasa planety Země,

vyznívá jako úzkostný spoj ve mně.

 

Sny a realita mají přece jen společné,

že ani jedno v životě není věčné.

Nikdo by neměl dávat ničemu přednost,

lidé to berou jako samozřejmou všednost.

 

Zamýšlení nad sebou samým,

a býti svým vlastním oddaným.

Autor suzuki.mel, 25.01.2016
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí