Přímý pád

Přímý pád

Anotace: Protipóly života...

Tak jako stíny jdou,
na vrcholu štěstí vznáším se.
Kdepak vrchol, co je to?
I tam je až moc hlíny.

Špičatá jehla, která tě pádem jistí.
Tak nějak jistě.

Neplakej.

Vstaň. Země je kulatá,
každý výběžek vrátí tě zpět.
Na rodnou zemi. Dopadneš
na pýchu a
vzneseš se na výběžek moudrosti. 
Snad.

A tam tě potká štěstí.

Pořád dokola.

Taková je to zábava.

Člověče, tak držím ti pěsti!
Autor KlaraKimberlyViznerova, 03.04.2016
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí