Prchat! Než vyprchám.

Prchat! Než vyprchám.

Anotace: Život jde ruku v ruce s pomíjivostí.

Milovat se je
odrazem Boha.
Však víš.
Takhle jsi to chtěla.
V měkkém barevném
světě dvě nahá těla.
Úplně na dně.
Beze změny.

Ležíme tu dál,
parametry života
v dáli mizí.
To ty koleje!
Zmizí.
Cítím sílu
hlasů obracejících
se z minulosti
jako střepy dnešního
dne. Bodají.
Materialisto.

Posouvám se dál.
Do úspor času.
Energie mě vítá.
Skromnost chabne.
Uvadá.
Mezi barevnými stíny
duše lítá.
Otroctví.
V nádražní budově splíny.

Zhasínám lampu.
Chystám se spát.
Moudrá jako sova
vznáším se tiše
jako pád.
Kdepak já?
Tělo.
Nitro hříchů
svazuje část štěstí.
Zhasni.
Dlaně namísto pěstí.

Vyprchávám.
Prchám.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 08.05.2016
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Lioness, Jin&Jang, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí