Krása

Krása

Anotace: Jak pomíjivé zdá se ...

Samota zdá se, je podstatnou vadou v sladké kráse.
Ač zdá se býti pomíjivá za letního vánku slova chtivá.
Bez nádechu arogance z nás lačnost po chtíči dělá psance.
Pro trochu úcty šel bys bosý trávou
ochutnat život kořeněný slávou.
Jak lehké býti zdá se,
utopen v laciné kráse.
Slunko prý do stínu nezasvítí,
růže se promění v luční kvítí
a třpyt lesku pohasne,
zůstanou jen vzpomínky nejasné...
Autor Irena J., 16.05.2016
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí