Popo-žeň-sen

Popo-žeň-sen

Anotace: Flámy žerou dny, dobrou noc.

Kdykoliv se může ozvat štěkot psa.
Když v pokoji za tmy, v sedě
koukáš do blba a pozoruješ
červené zrnění černa do nekonečna.

Když zaštěká konečně i nox
a její špatná grafika zmizí někam,
kde lišky dávají děti spát,
začneš se snění možná bát.

Když ozve se z pixelů noci vrrauf,
vzbudíš tělo ležící Bůh ví proč
na studených kachličkách terasy,
nad ním pracují tví bubáci.

Měl bys být rád, že tě neunesli
až na dálnici, či k márnici.
Nemrhej čas, ať s nimi neskončíš
za cílovou rovinkou před branou
zarostlou a navždy zavřenou.
Autor InVETA, 05.06.2016
Přečteno 531x
Tipy 1
Poslední tipující: Sofia Filein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám rada psov.
A najmä ten ich túlavý štekot,
keď sa nocou prechádzajú
po uliciach môjho srdca.
To oni jediní smú.
Ale iba v noci..

Hezká :)

05.06.2016 21:47:51 | Sofia Filein

Díky za reakci! :) Psi jsou skvělí. Občas budí moje múzy a lákají mě ven štěkat s nimi po ulici písně noci. Taky je nosím v srdci. Hlavně toho svého neřáda chlupatého. ♥

06.06.2016 18:35:49 | InVETA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí