o ní, jako o podstatě všeho

o ní, jako o podstatě všeho

Anotace: ...

Nejsi a jsi a byl jsi 

kdo a co a kdy

dělej a jdi a řeš

nahoru, doleva, doprava

ale běž

napříč samotou ticha 

úsudek...

myšlenka...

touha...

vzpomínka

tohle je jediná odpověď.

Ztracen, nalezen, rozpuštěn

vlastní já není já

červená pulzující věc

zasažena křehce, neviditelně,

už neuteče, neutečeš

smích a pláč

konec a nový začátek

všechno

nic 

znova pořád dokola.

Autor jurij, 25.06.2016
Přečteno 440x
Tipy 5
Poslední tipující: Bánší, JSJ, Anež, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí