Mistr světa v plavání

Mistr světa v plavání

Anotace: Disspraktik (Robert Brtník) Copyright 2016

Sbírka: Šeď všedních dnů

Neplavu topím se
bez nároku na kyslík
klesám ke dnu, přejíce
mít alespoň vzpomínky

Chaluhy mě obmotaly
a táhnou mě do zelených hlubin
Syrény mi přichystaly
paracetamol a Acelpyrin

Kraken čeká na potravu
co mu snadně klesá ke dnu
já vím že už neuplavu...

Jsem jak Dory, hledám se
a ptám se sám sebe
kudy půjdu životem dál
už nebudu zmrd co by se bál
budu vítěz
co nemá otěž
tak se mnou poběž
vyplavem na hladinu..
Nalodíme se a schodíme kotvy
tak se zamysli co v životě chceš ty
Autor Disspraktik, 11.10.2016
Přečteno 803x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné...

14.10.2016 01:06:28 | Tvořilka Lenka

bravo válečníku, hodně štěstí

11.10.2016 21:08:15 | klaun

dííky :)

11.10.2016 23:53:25 | Disspraktik

Hezkýýýý... :-)

11.10.2016 09:49:34 | Iva Husárková

dííky :)

11.10.2016 16:40:00 | Disspraktik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí