Sen

Sen

Anotace: Opravdu anotace neumím vymýšlet...

Jsem bestie
Jsem stín
nedonošené dítě
a tvůj tisící splín
do zelených lagun se nořím
vstříc strachu, bolesti a nekonečným mořím

Jsem hračka i pán
Jsem plačka i božský chorál
Znovu skláním své čelo k zemi
Rty se tisknou na hlínu
A vytváří sněžné anděly
Vždycky byli tak nesmělí
a já střílela je v leže

Jsem tady i tam
neustále utíkám
jsem tady i tam
v raní mlze se rozplývám
a s poledním sluncem mizím
jsem tady i tam
jsem…?
Autor kiksik, 13.12.2016
Přečteno 510x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, Poetik, vodnař, Iva Husárková, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji ... Všichni jsme, ale nkěteří napůl...

07.03.2017 10:14:53 | kiksik

Moc se mi to líbí, taky nevím jestli jsem...

07.03.2017 09:35:49 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí