Mindfucked

Mindfucked

Anotace: Co k tomu dodat...

Sám, úplně sám, snažím se porazit zrůdy v mé hlavě,
vkrádají se kdy se jim zamane a dělají bordel hlavně.

Sám, úplně sám, snažím se zjistit kdo to je a co si přejí,
nikdy nic neřeknou, jen mých pocitů a myšlenek se přejí.

Sám, úplně sám, snažím se je vyhnat ze sebe samotného,
dva litry červeného, mi pomůžou najít sebe ráno smotaného.

Sám, úplně sám, snažím se vnutit jim svůj jistý pohled,
nic s tím nezmůžu, je to vlezlé jak vánoční pohled.

Pokračování příště...
Autor Prznitel, 05.02.2017
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já dávám Super tip, protože je mi to velmi, velmi blízké, povědomé, hodně známé.

06.02.2017 10:54:04 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí