Přebyteční

Přebyteční

Anotace: Obsazeno.

Vzhlížíte k andělům na nebesích,
ke křídlům bílým jak letící sníh.
Ten, který - poskvrňen zatím jen mrazem-
ještě než potichu dopadne na zem,
na nebi, tam, kde má podle vás být,
neruší pozemský zrychlený klid.
Vločky? A anděly? Tady, na Zemi?
Nám se sem nehodí. Tady teď jsme my.
Autor SimonaKarlova, 16.02.2017
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: bogen, Nikita44, zdenka, Frr, roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí