Žaloba

Žaloba

Anotace: Prosba syna k matke

Sbírka: O živote a všetko okolo neho

Žaloba

Vzdych.
V hlase zlom.
Otáznik, vzlyk, ston.

Posielam ti spis.
Mama.
Je samý kal, hnus, sliz.
Prečítaj ho.
Sama.

Posielam ti súdny protokol.
Mladosti mojej skon.

Život?
Plevy, slama.
Nič, len cely jama.
Mama!

Nezdarné dieťa som plné vín.
Odpustenie prosí poblúdeny syn.

Srdce trhá bolesť,
čelo zalieva znoj.
Matka bez slov šepká.
Nezdarný syn.
Nešťastný syn môj.
Môj!
Autor annav, 20.02.2017
Přečteno 562x
Tipy 6
Poslední tipující: Cappp, JSJ, Iva Husárková, Jin&Jang, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí