Dny

Dny

Anotace: Kdyby dny byly listy stromu, můj život by byl listopad, festival barevného listí, když zafouká op...

Kdyby dny byly listy stromu,
můj život by byl listopad,
festival barevného listí,
když zafouká opadá rychleji.

Ale dny nejsou očesané listy stromu.

Kdyby dny byly jako proud vody,
tak ty ses utopil a čekáš na mě,
se svým papírovým člunem na dně,
i voda z vodovodu směřuje k moři.

Dny jsou možná jako proud vody.

Kdyby dny byly milníky na cestě,
byly by bíle natřené?

Potáhl sis z cigarety a jako prorok sis povzdechl,
kde jsou ty dny?
Autor JáPetr, 11.04.2017
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí