Déšť

Déšť

Anotace: Každý z nás ví, jak láska dokáže být slepá a hledá prince v každém šaškovi, který jde kolem. **věnováno**

Kolikrát jsi už slyšela,
že tvé problémy nikoho nezajímaj
Kolikrát jsi už doufala,
že ta slova nic neznamenaj.

 

Kolikrát jsi už hledala
prince v kapičkách deště.
Kolikrát jsi už prosila
mraky ať prší ještě.

 

Nevadí ti, když slunce zmizí
světlo dělaj i svíčky.
Ale tebe fakt nikdy nenapadlo,
co když je uhasí kapičky
deště.

 

Princ pořád nikde,
jenom tma a déšť.
Proč jsi prince nehledala jinde?
Teď jsou tu jen tvé slzy,
v nichž prince nenajdeš

 

Autor Xanett, 18.04.2017
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: Forewer1304, jitka.svobodova, Jajina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí