Volání ticha

Volání ticha

Anotace: Pocta Vrchlickému :)

Za trochu ticha jdeme světa kraj.
Skrz zimy, skrz déšť, skrz vonící máj...
Dál a dál od lidí, až jdem zpět k nim.
Před námi samými - zpátky ke svým.

Utíkám dopředu nebo spíš zpět?
Těžko říct, když máme kulatý svět.
Ticho však ne a ne najít.
Nezbývá než dál dech tajit.
Autor SimonaKarlova, 23.05.2017
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Frr, Faimalie, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy mě budou dojímat slova " Za trochu lásky šel bych světa kraj atd...

23.05.2017 21:15:04 | jitka.svobodova

To asi nás všechny :)

24.05.2017 06:48:25 | SimonaKarlova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí