Vlak dejín, Kto je človek

Vlak dejín, Kto je človek

VLAK DEJÍN


Kto posúva dejín vlak?
Človek - vták.
človek - drak.
dopredu i dozadu.
Človek - rak.

Kapitál, vláda, vlastné Ego.
Pre miliardy ľudí peklo.
pre milión mocných Nebo.


KTO JE ČLOVEK

Tituly, osobnosť, celebrity...
Kto som ja?
Kto si ty?
Ľudia všetci.

Vývoj.
Tak súdi veda, vedci.
Nemnohí.

Mnohí si v úcte kľaknú
a hľadia do oblohy.

------------------------------

Čas ten istý je o sekundu iný.
Tak i človek v sebe je rýchlo menlivý.


Anna Vodičková
Autor annav, 14.07.2017
Přečteno 480x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, bogen, adaj, Philogyny1, kudlankaW, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Anna zelam pekny den. Plny pocet tak iSTo

14.07.2017 12:55:34 | kudlankaW

veľmi ďakujem

17.07.2017 15:01:01 | annav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí