Amen

Amen

Anotace: Reakce na současné dění

Nemoc civilizace je kastrace ženami
Konec světa řekla mě má teta
Kuře na dvoře bude dobrý v polívce
Od moře vane vítr po pláží jezdil skůtr
Peníze nejsou lidé je rozdali
V lesích je ticho listy zmodraly
Skály jsou na prach šílenství vypuklo
Rozum se stratil kolečko osudu propuklo
Kovbojský střílej a mířej už špatně
Nemoci pomoci v Praze mohlo bejt ještě chvíli blaze
Přítelkyně mi už kuře v troubě neupeče
Sama se usmaží v ohni pekelném ze slunce vodík vyteče
každodenním pitím piva a vodky
Připravuju se na Břéťovo svodky
Jsme všichni nemocní bloudíme jako ponocní
Připoutáme se k potápějící se lodi
Není už nikdo kdo nás teď vidí
Nezachráníme se všichni zemřeme
Pán tvorstva na kříži dodýchá
Protože nás hloupé ženy zbavily naší chlouby
Autor Dude, 21.07.2017
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí