"Salva nos"

"Salva nos"

Anotace: pokus

SALVA NOS

Myš Lenka velí
brus inky Pizzaro
a Roma dýše a žehná
rubínům co pro rubíny prýští.
Bláznivé ponedělí do pekel,
do rádoby tuhého masivu bílých míst
"a má zóńa" jasá markýz,
když ostří břeh hraje prim.
Nedbaje Boha,
týž den modlí se,
by se dožil mnoha zim.

Autor Dominik Plesr, 20.08.2017
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí