Krása ženy

Krása ženy

Anotace: Další báseň

Sexy tělo v tom krása není
krása ženy je v duši její
milá, hodná a duše ze zlata
to je na vás to krásné děvčata
nemusíš mít kozy pětky
nebo tělo osmnáctky
srdce milé, duši hodnou
to tě dělá na tom světě vzácnou
každý s te princezná krásná
muž k ohraně vaší se drakem stává
ne kvůli sexy tělu
ale kvůli duši jak od andělů
Autor Discord, 09.10.2017
Přečteno 652x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí