Co zbyde?

Co zbyde?

Soustroví času
obklopeno věcmi
hledáme spásu
planými řečmi.
Čas rychle plyne
my jdeme s ním
až tělo zhyne
jak ve tmě stín.
Myšlenky zůstanou
v prostoru času
někdo je převezme
k temnu či jasu.
Co bylo stvořeno
časem se mění
bolestí hojeno
zmizelé jmění.
Pravda se hroutila
jak domky z karet
smyšlená flotila
v pozadí válek.
Autor Ďábel sám, 27.11.2017
Přečteno 392x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, enigman, Fany, Dreamy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U tebe vždy najdu čtení na probuzení.

06.04.2024 06:32:12 | mkinka

prach...

06.12.2017 11:41:08 | enigman

HeSký To máš :-)!

28.11.2017 05:30:18 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí