Krása pre všetkých, Krása je všade

Krása pre všetkých, Krása je všade

KRÁSA PRE VŠETKÝCH


Krása sa dotkne každého človeka.
I keď sa človek k úteche do špiny utieka
v snení ho ovanie vánkom svojich krídiel.

Každého pozýva do svojho raja.
Každému dovolí pozrieť sa aspoň skraja.

Jej svätosť, čistota, láska
nie sú na prídel.


KRÁSA JE VŠADE


Krása je všade.
roztrúsená kade-tade
ako lúče slnka.
Zbiera ich v bystrine,
ktorá nimi žblnká,
zotri si ich z tváre
a pozri na ne zblízka.

Keď ti dušu slnko íska
sú krásne i chmáry neba
keď z nich búrka blýska.


Anna Vodičková
Autor annav, 16.01.2018
Přečteno 501x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí