Pod hladinou

Pod hladinou

Anotace: V oceánu, širém moři, delfíni se sobě dvoří. Utíkají pod hladinu, všechno vědí na rovinu. Až se ...

V oceánu, širém moři,
delfíni se sobě dvoří.
Utíkají pod hladinu,
všechno vědí na rovinu.
Až se zase setkají,
spolu budou potají.
Setkají se s jinými
pod pokrývkou hladiny.
Až si zase zapískají,
ploutve do kapes si dají,
budou prostě jen tak žít,
chrabré ploutve, chrabrý lid.
Až je život omrzí,
snad ne příliš přebrzy,
vyplují zas k hladině,
v hlavě zbude jediné:
Předat plamen lásky všem,
těm co žijí zemský sen.
Autor Poeta ze světa, 23.01.2018
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí