Cement pravdy

Cement pravdy

Anotace: experiment

V kouři a plamenech rodíme děti,
koupíme, prodáme všechno, co "letí".
V krvi a znavení pracujem společně,
ten, kdo se opije, baví se výtečně.
Dogma a zásady vládnou nám často,
nejsem ni učitel a ani pastor.
Naléhat, rozpouštět, vystoupit z davu,
na krku, člověče, nechej si hlavu.
Autor Mikis, 07.03.2018
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí