Anotace

Anotace

Anotace: Mix.

Naděje, obludy,
jeleni, otruby,
sklenice, police,
stojany na lžíce.
Satani, krocani,
vorvani, lachtani,
prostory, komory,
potvory, otvory.
Slepice, krabice,
jepice, dělnice,
vítr a nádhera,
komáři od pera.
Duby a velikost
stromy a náklonnost,
samota, hluchota,
papíry robota.
Nádech a infuze,
iluze inkluze,
hrad a náš úděl,
stačí žít z vůle.
Autor Mikis, 24.03.2018
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potvory, otvory! Palec hore! :) Hezký.

24.03.2018 11:15:18 | LadyUnknown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí