Peřeje rtuti

Peřeje rtuti

Anotace: bláá bol.

Oceán beze dna,
světlo anebo tma,
oceán bez břehu,
krev s krví na sněhu.
Síla a vědomost,
maso a nebo kost,
hledání, ztrácení,
mizení, vracení.
Teplota na slunci,
hodnota za unci,
zmizet a zaštěkat,
stínu se nelekat.
Jako rtuť v trubici,
hořící nad svící,
pergamen, pisadlo,
a z peněz letadlo.
Až jednou přistane,
opilí nevstanem,
tak si dej za mě rtuť.
Přeji ti dobrou chuť.
Autor Mikis, 01.04.2018
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí