Dám si tu práci

Dám si tu práci

Anotace: .

Strnulý
je pohled tvůj
na mne

Vpůli zlomena
není sirka
to má ramena
ztrácí pírka
andělská
jak lámu se pod tím pohledem

Dám si tu práci
hodím na papír
jak duše má zvrací
slova jak žluklý sýr

Odpustit
snad ještě dovedem
rána tvá poslední
dostihla mne
pak už jen nekonečný mír

13.5. 2018
Autor mouseova, 13.05.2018
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí